Livrare gratuită oriunde în România

Să fim sinceri, îngrijirea frumuseții tradiționale poate fi uneori stresantă și complicată. Însă noi am decis să schimbăm această percepție.

În ultimii 5 ani, am învățat că frumusețea trebuie să fie accesibilă, plăcută și, cel mai important, să nu compromită sănătatea. Din acest motiv, ne-am dedicat cercetării și inovării pentru a oferi soluții de înfrumusețare care sunt atât eficiente, cât și sigure.

Ce facem noi?

Construim viitorul industriei de beauty, pas cu pas.

În fiecare zi, suntem în laborator, ascultând comunitatea noastră și colaborând cu experți în frumusețe pentru a dezvolta produse care să pună în valoare frumusețea naturală a fiecărei persoane. Credem că îngrijirea personală ar trebui să fie o experiență plăcută și lipsită de stres.

SCOPUL NOSTRU A FOST SIMPLU

Să creăm produse de înfrumusețare pentru piele

În 2019, am lansat primele noastre produse faciale. Produsele Skinero au fost primite cu entuziasm de către clienții noștri, care au apreciat rezultatele vizibile și lipsa efectelor secundare nedorite.

Am livrat produse Skinero la zeci de mii de oameni din întreaga lume.

Am reușit să oferim soluții de înfrumusețare la mii de persoane din România și nu numai. Feedback-ul pozitiv primit ne-a încurajat să continuăm să inovăm și să ne perfecționăm produsele. 98% dintre clienții noștri au raportat îmbunătățiri semnificative în aspectul pielii și părului, fără a simți disconfort sau iritații.

COMUNITATEA NOASTRĂ CREȘTE

Continuăm să investim în cercetare și dezvoltare. În fiecare zi, echipa noastră colaborează cu cei mai buni dermatologi de îngrijirea pielei.